x
Naujametinės kelionės autobusu! Sutikite Naujus metus Paryžiuje, Venecijoje, Prahoje… ar Laplandijoje!

Naujametinės kelionės autobusu! Sutikite Naujus metus Paryžiuje, Venecijoje, Prahoje… ar Laplandijoje!

 

Išsirinkite Naujametinę kelionę iš anksto, kol dar yra pakankamai vietų! Juk kaip sutiksite Naujus metus, tokie jie ir bus. Tad sutikite juos aktyviai, keliaudami, pilni naujų ir įsimintinų įspūdžių.

 

Naujametinis Baltijos kruizas 12.30 – 01.02 d. 

Puiki proga sutikti Naujus Metus laive!  Naujametinės nakties pokylyje laive Jūs galėsite stebėti metų keitimosi šou, dalyvauti linksmuose žaidimuose ir konkursuose. Taip pat kelionės metu aplankoma Ryga, Talinas, Stokholmas, Helsinkis…

Kelionės kaina – 254 eur/asm

 

helsinkis talinas stokholmas

 

Naujųjų Metų sutikimas Venecijoje 12.29 – 01.02 d.

Naujų Metų sutikimas Venecijoje – viename unikaliausių miestų pasaulyje. Naujųjų Metų sutikimas Šv. Morkaus aikštėje, kur vyksta įvairūs koncertai, o  vidurnaktį tradiciškai visi dovanoja vienas kitam bučinius, linkėdami meilės, taikos ir brolybės. Pakeliui aplankoma Viena, Verona, Gracu…

Kelionės kaina – 254 eur/asm

 

venecija venecija1 venecija2

 

Naujieji Metai Paryžiuje! 12.28 – 01.03 d.

Paryžius – vienas gražiausių ir romantiškiausių pasaulio miestų, mados, kultūros, dizaino bei „aukštosios“ virtuvės sostinė! Prisijunkite prie Naujus Metus švenčiančios minios Eliziejaus laukuose. Kelionės metu aplankomas ne tik Paryžius, bet ir Liuksemburgo kunigaikštystė, Niurnbergo miestas.

Kelionės kaina – 386 eur/asm

 

.paris2 paris1 paris

 

Praha – Viena – Budapeštas (Naujametinė) 12.29 – 01.02 d.

Puiki proga aplankyti tris žaviuosius Europos miestus ir sutikti Naujus Metus Budapešte!

Kelionės kaina – 200 eur/asm

 

budapestas budapestas1 praha

 

Naujųjų Metų sutikimas Berlyne! 12.30 – 01.01 d.

Kelionės metu aplankoma Varšuva bei susižįstama su Berlyno miestu. Vakare pramogos didžiausiame Naujų Metų sutikimo vakarėlyje po atviru dangumi, scenos su įvairios muzikos koncertais, lazerių bei šviesos efektai, diskoteka bei vakarą vainikuojantys įspūdingi fejerverkai. 

Kelionės kaina – 131 eur/asm

 

berlynas3 berlynas berlynas1

 

Talinas – Ryga (Naujametinė) 12.21 – 01.01 d.

Kelionės metu aplankoma Ryga ir Talinas bei Naujųjų Metų sutikimas Talino miesto Rotušės aištėje: naujametinė eglutė, linksma muzika, šventinis šurmulys ir fejerverkai.

Kelionės kaina – 87 eur/asm

 

ryga - Copy talinas talinas2

 

Nauji Metai spalvingajame Amsterdame! 12.29 – 01.02 d.

Naujųjų metų sutikimas viename iš spalvingiausių Europos miestų, kur pulsuojančiame gatvių ir aikščių šurmulyje pasinersite į šventinę naujametinę nuotaiką. Kelionės metu taip pat aplankoma Svebodzinas, kur ant 16,5 metrų krantinės akmenų ir skaldos pastatyta didžiausia pasaulyje – 33 metrų aukščio Kristaus statula, Haga, Berlynas, Brėmenas.

Kelionės kaina – 235 eur/asm

 

amsterdamas1 amsterdamas2 amsterdamas

 

Nauji Metai Slovakijoje (Auštieji Tatrai) 12.29 – 01.02 d.

Mėgstantiems slidinėti puikus pasiūlymas sutikti Naujus Metus Auštuosiuose Tatruose.  Naujųjų metų sutikimas Poprade. Taip pat aplankoma Veličkos druskų kasyklos Lenkijoje, Krokuva, galima pasimėgauti maudynėmis terminio vandens pramogų parke „Aquacity”.

Kelionės kaina – 195 eur/asm

 

krokuva velicka slovakija

 

Į Laplandiją pas Kalėdų Senelį! 12.29 – 01.03 d.

Aplankykite Kalėdų Senelį Santa Klauso miestelyje ir išsiųskite atviruką iš Kalėdų Senelio pašto. Pageidaujantiems, pasivažinėjimas šiaurės elnių traukiamomis rogėmis. Susipažinsite su protingais ir nepakeičiamais  žmogaus pagalbininkais rūsčioje šiaurėje –  Haski veislės šunimis. Norintieji galės smagiai pralėkti šunų kinkiniu, vykti pasivažinėti sniegomobiliu.

Kelionės kaina – 430 eur/asm

 

laplandijalaplandija1 laplandija2

 

Daugiau Naujametinių kelionių ir detalesnės kelionių programos teiraukitės: gitana@etours.lt, +370 657 68855/ kristina@etours.lt, +370 657 48588 arba užsukite pas mus į svečius:)